De cast van Lover of Loser

Pip Pellens 

Pip Pellens

Pip was te zien in de tv series Bitches, IC, Shouf Shouf!, Flikken Maastricht, Keyzer & De Boer Advocaten en werd vooral bekend als Wiet van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel is ze op tv te zien als Karo in de Disney Channel serie On Tour. Ze speelde verder in de films Marathon Girl, First Mission, De Verbouwing en de in 2013 te verschijnen film Verliefd op Ibiza. Pip's stem was te horen in de bioscoopfilms Ice Age 3, Madagascar en Garfield en de tv series iCarly, The Troop, Ned's Survival Gids, Mortified, Shake it up en Zack & Cody. In het theater was Pip eerder te zien in de musical The Sound of Music.

 

 Pim Wessels

Pim Wessels

Pim was al vanaf jonge leeftijd te zien in theatervoorstellingen, waaronder de musicals Doornroosje, Alleen op de wereld, Pietje Bell, Schateiland, Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje, De Gebroeders Leeuwenhart en De Hongerige Wolf. Op tv was hij te zien in de series De Hoofdprijs, Van God Los en Seinpost Den Haag en speelde hij de rol van Rudolf Noltenius in SpangaS. Zijn stem was te horen in Thunderbirds the Movie, De Tofu's en De Sprookjesboom en Pim was zelf te zien in de films De Scheepsjongens van Bontekoe, Radeloos (ook van Carry Slee), Snuf de Hond en het Spookslot, Penny's Shadow en Body Language.

 

 Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad

Nabil brak in 2007 door als Nederlands Kampioen Beatboxer en is sindsdien actief als acteur, stand-up comedian en presentator. Hij was te zien in de theatervoorstelling rZpKt en de tv series Van Speijk, Deadline, Onderweg naar Morgen, URBNN en De Co-Assistent. Als stand-up comedian is hij aangesloten bij Comedy Explosion, waarmee hij door heel Nederland toert.

 

Sander de Heer

Sander de Heer

Na afgestudeerd te zijn aan de Hogeschool voor de Kunsten 'Artibus' in Utrecht (1982) was Sander in het theater onder andere te zien in voorstellingen van Theaterunie, Persona, het Amstel Toneel, Huis aan de Amstel, Oerisol en Hofplein Rotterdam. Ook was hij te zien in de producties De Dinnerparty, Scrooge, Het kerstverhaal volgens…, Het Kind, Assepoester, Paul Vlaanderen en zijn solovoorstelling De Heer is los!. Op tv behoorde hij tot de vaste cast van Onderweg naar Morgen, Vrienden voor het leven, Jansen… Jansen en Goudkust en speelde hij rollen in onder andere de tv series Het zonnetje in huis, Kees & Co, Baantjer, All Stars, Flodder, Kladderadatsch en Lijn 32. Sander werkte verder mee aan speelfilms, waaronder Resistance, Horror Vacui en Razend, net als Lover of Loser naar een boek van Carry Slee.

 Lauretta Gerards

Lauretta Gerards

Lauretta werd bekend als Malu Branca in de tv serie ONM, waarin ze vier jaar lang te zien was. Daarna was ze onder andere te zien in de film De Blauwe Bus en de tv serie Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. Vorig jaar was ze te zien in de reality serie Expeditie Robinson.

 

 Juliann Ubbergen

Juliann Ubbergen

Juliann Ubbergen was te zien in de film van Carry Slee's Afblijven en verder in de films Don, Skin, Alles Stroomt en Het leven uit een dag. Op tv was Juliann te zien in De Co-Assistent en kreeg hij vooral bekendheid als Marcel Keizer in de serie Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard.

 

Isabel Commandeur 

Isabel Commandeur

Isabel studeerde Muziektheater aan aan het Rotterdams Conservatorium Codarts volgde workshops bij de Sydney Dance Company Studios en Victoria College of the Arts in Australië. Ze speelde in theatervoorstellingen op het ITS Festival, op het Musica Sacra Festival, in voorstellingen in het Werkteater, in M-Lab en was ze te zien in de musicals Nieuwe Avonturen van Dolfje Weerwolfje en Daddy Cool. Op het World Championships of Performing Arts 2010 in Hollywood won Isabel één keer goud en twee keer brons en verwierf daarmee een scholarship van de Conservatory of Dramatic Arts for Film and Television in New York. Daarnaast won ze in 2011 het tv programma My Name Is.

 Stijn Fransen

Stijn Fransen

Stijn studeert dit jaar af aan de Nederlandse Musical Academie en maakt in Lover of Loser haar debuut.