Doe Online Auditie!

Doe nu online auditie voor een rol in Lover of Loser!

Heb je altijd al mee willen spelen in een grote musical? Dit is je kans! Je kunt nu online auditie doen en een bijrol winnen in de Carry Slee musical Lover of Loser!

Wat moet je doen?

1. Maak een video met je webcam, telefoon of camera, waarop je op je allerbest een liedje nazingt. Dit mag een popliedje zijn, of een nummer uit een musical.

2. Upload je filmpje op Youtube en sla de Youtube code op.

3. Ga naar onze Facebookpagina facebook.com/leftheater.nl en plaats het Youtube filmpje op onze tijdlijn. Vergeet niet om onze Facebookpagina eerst te liken! Vertel erbij waarom je graag auditie wilt doen voor Lover of Loser, plus in welk theater je graag de bijrol zou willen spelen. Kijk hier voor een overzicht van alle voorstellingen.

4. Vraag vervolgens aan zoveel mogelijk van je vrienden en familie om de Lover of Loser Facebookpagina te liken, jouw filmpje te liken en te delen op Facebook.

5. De filmpjes met de meeste likes winnen een bijrol in een van de voorstellingen van Lover of Loser in de Nederlandse theaters!

Iedere inzender van een winnende video auditie wint een optreden in Lover of Loser, gevolgd door een backstage meet & greet met de hele cast van de musical!

Voor meer info en om direct mee te doen, klik hier om naar de auditie app op Facebook te gaan.