Over Lover of Loser

Lover of Loser is de interactieve musical naar het gelijknamige boek van Carry Slee. De musical is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en te zien van oktober 2012 tot en met maart 2013 in de Nederlandse theaters.

In 2006 verscheen Carry Slee’s boek Lover of Loser. Met dit boek als basis verscheen in 2009 de populaire bioscoopfilm Lover of Loser en nu is het tijd voor de musicalversie!

Het boek is onderdeel van de Your Choice reeks van Carry Slee, waarbij de lezer het verloop van het verhaal bepaalt door te kiezen. Dat kan nu ook in het theater; er zitten meer dan 15 keuze momenten in de voorstelling waarbij het publiek stemt over het vervolg van het verhaal. Lover of Loser is daarmee helemaal interactief en geen één voorstelling is hetzelfde door alle verschillende keuzemogelijkheden.

Lover of Loser is geen suffe musical met klassieke zang en ouderwetse dans, de choreografie is speciaal voor deze voorstelling ontwikkeld door Dan Karaty, bekend van So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent en The Ultimate Dancebattle en de stijl van de voorstelling is goed te vergelijken met de stijl van deze tv programma’s. Ook de muziek is helemaal van nu en gemaakt door Brahim Fouradi, bekend van het rapduo Fouradi, samen met Fons Merkies.

In Lover of Loser zijn bekende acteurs uit onder andere Goede Tijden Slechte Tijden, SpangaS en Huis Anubis te zien. Mis dit niet, klik nu hier om kaarten te reserveren!